Publikationsliste PD Dr. Jan Philipp Schuchardt

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2008


Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2008). Magnesium: Serie: Die ernährungsphysiologische Bedeutung der Mineralstoffe. Deutsche Lebensmittel-Rundschau, 104(11/12), 23-31.
Schuchardt, J. P., Hahn, D., & Hahn, A. (2008). Serie Ernährungsphysiologische Bedeutung von Mineralstoffen Magnesium. Deutsche Lebensmittel-Rundschau, 104(11-12), 23-31.
Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2008). The nutritional physiology importance of calcium. Wellness Foods Europe, 44-51.

2007


Giese, N., Schuchardt, J. P., Viluksela, M., Hakansson, H., & Nau, H. (2007). S-9-cis-4-oxo-13,14-dihydro-retinoic acid, a new sensitive biomarker for TCDD toxicity. Abstract von 46th annual meeting of the society of toxicology, Charlotte, USA / Vereinigte Staaten.

2006


Nau, H., Schuchardt, J. P., Giese, N., & Hamscher, G. (2006). Sind Dioxine in tierischen Lebensmitteln wirklich gesundheitsschädlich? Forschung fürs Leben / Stiftung Tierärztliche Hochschule Hannover, 2, 61-62.

2005


Stefan, M., Hopf, H., Schuchardt, J. P., Eichele, G., & Nau, H. (2005). Synthesis and Characterization of a New Vitamin A Metabolite. Abstract von 85th Spring Meeting of the Chemical Society of Japan, Yokohama, Japan.