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2014
Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Sperrschichten in Gebäcken. Brot und Backwaren, 62(4), 40-45.
Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2. Brot und Backwaren, 62(5), 60-64.
Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Understanding the barrier properties of fat-based layers in pastries. baking+biscuit international, 1(Review: Innovations (special issue)), 20-27.
Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Huber, F., Kneifel, W., & Novalin, S. (2014). Investigations on a wheat bran biorefinery involving organosolv fractionation and enzymatic treatment. Bioresource technology, 170, 53-61. https://doi.org/10.1016/j.biortech.2014.07.068
Tirpanalan, Ö., Reisinger, M., Huber, F., Kneifel, W., & Novalin, S. (2014). Wheat bran biorefinery: An investigation on the starch derived glucose extraction accompanied by pre- and post-treatment steps. Bioresource technology, 163, 295-299. https://doi.org/10.1016/j.biortech.2014.04.058
2013
Delgado, A., Heinz, V., Xie, Q., Franke, K., Groß, F., Hupfer, S., & Nagel, M. (2013). Automatisiertes Minimal Processing in der roboterbasierten Feinzerlegung von Schweinefleisch (Schinken). Fleischwirtschaft, 93(6), 99-103.
Lampe, D., Bindrich, U., Mischnick, P., Franke, K., & Strijowski, U. (2013). Untersuchungen zur Adsorption von Emulgatoren mittels gekoppelter Dünnschichtchromatographie-Massenspektrometrie (TLC-MS). Lebensmittelchemie, 67(1), 24-39.
Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Prückler, M., Huber, F., Kneifel, W., & Novalin, S. (2013). Wheat bran biorefinery – A detailed investigation on hydrothermal and enzymatic treatment. Bioresource technology, 144, 179-185. https://doi.org/10.1016/j.biortech.2013.06.088
Stirban, A., Kotsi, P., Franke, K., Strijowski, U., Cai, W., Götting, C., & Diethelm, T. (2013). Acute Macrovascular Dysfunction in Patients With Type 2 Diabetes Induced by Ingestion of Advanced Glycated -Lactoglobulins. DIABETES CARE, 36(5), 1278-1282. https://doi.org/10.2337/dc12-1489
2012
Franke, K., & Hukelmann, B. (2012). Auch dekorierte Pralinen können sicher gehandelt werden. Süsswaren, 57(1).