Publications

Institute of Food Science and Human Nutrition

Showing results 971 - 980 out of 1041

1997


Werlein, H. D., & Fricke, R. (1997). Applicability of the swab sampling technique in order to determine the microbial quality of poultry by means of ATP Bioluminescence. Archiv fur Lebensmittelhygiene, 48(1), 14-16. https://eurekamag.com/research/003/044/003044657.php
Werlein, H. D., & Watkinson, B. M. (1997). Standardisierte Texturmessung: Ermittlung optimierter MeBparameter zur Texturmessung von Gemilse. Applied rheology, 7(5), 211-218. https://doi.org/10.2478/arh-1997-070506
Wirsam, B., Hahn, A., Uthus, E. O., & Leitzmann, C. (1997). Fuzzy sets and fuzzy decision making in nutrition. European Journal of Clinical Nutrition, 51(5), 286-296. https://doi.org/10.1038/sj.ejcn.1600378

1996


Dörr, B., Günther, U., Hahn, A., Hamm, M., & Kilburg, A. (1996). Ernährungsprogramme für kinder und jugendliche - ziele und zielerreichung. European journal of nutrition, 35(1), 101.
Franke, K., & Tscheuschner, H.-D. (1996). Einfluß der Kühlkinetik auf die qualitätsgerechte Auskristallisation von Schokoladenüberzügen. Paper presented at GVC-Fachausschuss "Lebensmittelverfahrenstechnik" 1996, Würzburg, Germany.
Hahn, A. (1996). Gesundheitliche Folgen des Übergewichts. Abstract from Kongress „Vollwertig abnehmen“ des Verbandes für unabhängige Gesundheitsberatung, Gießen, Hesse, Germany.
Hahn, A., & Matzke, A. (1996). Medikamenteneinnahme und Nährstoffversorgung. Ernährungsinfo, 3(96), 5-10.
Leitzmann, C., & Hahn, A. (1996). Eisenbedarf und vegetarische Ernährung. Ernährungs-Umschau, 43(10), 361.
Leitzmann, C., & Hahn, A. (1996). Vegetarische Ernährung. Verlag Eugen Ulmer.
Tscheuschner, H.-D., Lailach, S., Franke, K., & Hilker, E. (1996). Richtiges Kühlen sichert die Qualität von Schokoladenüberzügen. Zucker- und Süßwarenwirtschaft, 49(4), 210/211.