Forschung
Publikationen

Publikationen am Institut


Zeige Ergebnisse 21 - 30 von 825
First 1 2 3 4 5 6 7 Last

2019


Hahn, A. (2019). Lebensmittel und Ernährung. in M. R (Hrsg.), Lebensmittelchemie (9. Auflage Aufl., S. 25-61). Springer Heidelberg.


Hahn, A. (2019). Mineralstoffe. in R. Matissek (Hrsg.), Lebensmittelchemie (9. Auflage Aufl., S. 99-118). Springer Heidelberg.


Hahn, A. (2019). „Sag mir, was Du isst, und ich sage dir, wer du bist“. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 17(2), 1.


Hahn, A. (2019). Vitamine. in R. Matissek (Hrsg.), Lebensmittelchemie (9. Auflage Aufl., S. 71-98). Springer Heidelberg.


Hahn, A. (2019). Wasser. in R. Matissek (Hrsg.), Lebensmittelchemie (9. Auflage Aufl., S. 63-69). Springer Nature.


Jakobs, S., & Hahn, A. (2019). Designing human intervention studies for scientific substantiation of health claims - how EFSA thinks. European Food and Feed Law Review, 15(4), 412-429.


Middendorf, D., Heinz, V., Bindrich, U., & Franke, K. (2019). The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould. Manufacturing Confectioner, 99(August), 86-90.


Müller, M., González Hernández, M. A., Goossens, G. H., Reijnders, D., Holst, J. J., Jocken, J. W. E., van Eijk, H., Canfora, E. E., & Blaak, E. E. (2019). Circulating not fecal short-chain fatty acids are related to insulin sensitivity, lipolysis and GLP-1 concentrations in humans. Scientific reports, 9(1). doi.org/10.1038/s41598-019-48775-0


Müller, M., Hermes, G. D. A., Canfora, E. E., Smidt, H., Masclee, A. A. M., Zoetendal, E. G., & Blaak, E. E. (2019). Distal colonic transit is linked to gut microbiota diversity and microbial fermentation in humans with slow colonic transit. American Journal of Physiology - Gastrointestinal and Liver Physiology, 318(2), G361-G369. doi.org/10.1152/ajpgi.00283.2019


Müller, M. (2019). Gastrointestinal transit time, gut microbiota and metabolic health: modulation by dietary fibers. doi.org/10.26481/dis.20191024mm


Zeige Ergebnisse 21 - 30 von 825
First 1 2 3 4 5 6 7 Last