Publikationsliste Abteilung Hahn

Fachgebiet Ernährungsphysiologie und Humanernährung


Zeige Ergebnisse 41 - 50 von 481
First 2 3 4 5 6 7 8 Last

2018


Müller, M., Canfora, E. E., & Blaak, E. E. (2018). Gastrointestinal transit time, glucose homeostasis and metabolic health: Modulation by dietary fibers. NUTRIENTS, 10(3). doi.org/10.3390/nu10030275


Ostermann, A. I., Greupner, T., Kutzner, L., Hartung, N. M., Hahn, A., Schuchardt, J. P., & Schebb, N. H. (2018). Intra-individual variance of the human plasma oxylipin pattern: Low inter-day variability in fasting blood samples versus high variability during the day. Analytical methods, 10(40), 4935-4944. doi.org/10.1039/c8ay01753k


Pilz, S., Obeid, R., Schwetz, V., Trummer, C., Pandis, M., Lerchbaum, E., Pieber, T. R., Obermayer-Pietsch, B., Wilhelm, M., Hahn, A., & Schön, C. (2018). Hormonal Contraceptive Use Is Associated With Higher Total but Unaltered Free 25-Hydroxyvitamin D Serum Concentrations. Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, 103(6), 2385-2391. doi.org/10.1210/jc.2018-00336


Pilz, S., März, W., Cashman, K. D., Kiely, M. E., Whiting, S. J., Holick, M. F., Grant, W. B., Pludowski, P., Hiligsmann, M., Trummer, C., Schwetz, V., Lerchbaum, E., Pandis, M., Tomaschitz, A., Grübler, M. R., Gaksch, M., Verheyen, N., Hollis, B. W., Rejnmark, L., ... Zittermann, A. (2018). Rationale and plan for vitamin D food fortification: A review and guidance paper. Frontiers in endocrinology, 9. doi.org/10.3389/fendo.2018.00373


Ströhle, A., Löser, C., Behrendt, I., Leitzmann, C., & Hahn, A. . (2018). Alternative Ernährungsformen: Allgemeine Aspekte und vegetarische Kostformen. Die Rehabilitation, 57(1), 55-70. doi.org/10.1055/s-0043-124048


Ströhle, A., & Hahn, A. . (2018). Calcium - Gut für die Knochen, schlecht für Herz und Gefäße? Ernährung im Fokus, 10-19.


Ströhle, A., & Hahn, A. . (2018). Kritische Mikronährstoffe bei veganer Ernährung - ein Update. Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 41(3), 113-121.


Ströhle, A., Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2018). Magnesiumpräparate: (K)eine Frage der Verfügbarkeit? Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 41(9), 363-368.


Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. (2018). Präventives Potenzial von Ballaststoffen - Ernährungsphysiologie und Epidemiologie. Aktuelle Ernährungsmedizin, 44(3), 179-200. doi.org/10.1055/s-0044-101812


Ströhle, A. (2018). The Ongoing Sodium Controversy – Between PURE and NutriCode. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 87(5-6), 322-329. doi.org/10.1024/0300-9831/a000257


Zeige Ergebnisse 41 - 50 von 481
First 2 3 4 5 6 7 8 Last