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2019
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2019). Cholin – Ein Nährstoff mit Vitamincharakter? Ernährung im Fokus, 2019(2), 132-137. https://www.bzfe.de/securedl/sdl-eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpYXQiOjE2NzE2ODA2MDQsImV4cCI6MTY3MTc3MDYwMCwidXNlciI6MCwiZ3JvdXBzIjpbMCwtMV0sImZpbGUiOiJmaWxlYWRtaW5cL3Jlc291cmNlc1wvZWlmXC9laWZfMTkwMl93dW5zY2h0aGVtYS5wZGYiLCJwYWdlIjoxMDExMDV9.5U_pb10EeatuvpkI5FuM73YQZt00GDenspDjsNpWcJw/eif_1902_wunschthema.pdf
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2019). Die Paläodiät – zurück in die Zukunft!? Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 2019(2), 16-20. https://www.rosenfluh.ch/media/ernaehrungsmedizin/2019/02/Die-Palaeodiaet-zurueck-in-die-Zukunft.pdf
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2019). Selen – präventiv wirksam oder toxisch? Eine Dosis-Wirkungs-Beziehung unter der Lupe. Ernährung im Fokus, 2019(1), 22-29. https://www.bzfe.de/securedl/sdl-eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpYXQiOjE2NzE2NjAwNDUsImV4cCI6MTY3MTc1MDA0MCwidXNlciI6MCwiZ3JvdXBzIjpbMCwtMV0sImZpbGUiOiJmaWxlYWRtaW5cL3Jlc291cmNlc1wvZWlmXC9QREZzXC9laWZfMTkwMV9zZWxlbl9wcmFldmVudGl2X3dpcmtzYW1fb2Rlcl90b3hpc2NoLnBkZiIsInBhZ2UiOjEwMjA2MH0.uBhO-Hs7z9JZ44rJ2rSbPCNsOyJKEYVnFbt3dak8YRY/eif_1901_selen_praeventiv_wirksam_oder_toxisch.pdf
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2019). Vegetarische Ernährung als Herz-Kreislauf-Schutz? Fakten und Fiktionen. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 5, 6-10. https://www.rosenfluh.ch/media/ernaehrungsmedizin/2019/05/Vegetarische-Ernaehrung-als-Herz-Keislauf-Schutz.pdf
Wasserfurth, P., Schneider, I., Ströhle, A., Nebl, J., Bitterlich, N., & Hahn, A. (2019). Effects of mineral waters on acid–base status in healthy adults: Results of a randomized trial. Food & nutrition research, 63, Article 3515. Advance online publication. https://doi.org/10.29219/fnr.v63.3515
2018
Greupner, T., Kutzner, L., Nolte, F., Kohrs, H., Hahn, A., Schebb, N. H., & Schuchardt, J. P. (2018). A high-ALA diet does not increase ΣEPA+DHA in red blood cells. Abstract from 13th Congress of the International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids, Las Vegas, United States.
Greupner, T., Kutzner, L., Nolte, F., Strangmann, A., Kohrs, H., Hahn, A., Schebb, N. H., & Schuchardt, J. P. (2018). Effects of a 12-week high-α-linolenic acid intervention on EPA and DHA concentrations in red blood cells and plasma oxylipin pattern in subjects with a low EPA and DHA status. Food & function, 9(3), 1587-1600. https://doi.org/10.1039/c7fo01809f, https://doi.org/10.15488/3188
Greupner, T., Kutzner, L., Kohrs, H., Pagenkopf, S., T, K., Hahn, A., Schebb, N. H., & Schuchardt, J. P. (2018). Effects of a high and a low dietary LA/ALA ratio on fatty acid concentrations in red blood cells. Abstract from 13th Congress of the International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids, Las Vegas, United States.
Greupner, T., Kutzner, L., Pagenkopf, S., Kohrs, H., Hahn, A., Schebb, N. H., & Schuchardt, J. P. (2018). Effects of a low and a high dietary LA/ALA ratio on long-chain PUFA concentrations in red blood cells. Food & function, 9(9), 4742-4754. https://doi.org/10.1039/c8fo00735g, https://doi.org/10.15488/3902
Hahn, A. (2018). Ernährung und Arzneimittel. In H. K. Biesalski, S. C. Bischoff, M. Pirlich, & A. Weimann (Eds.), Ernährungsmedizin (5. Auflage ed., pp. 588-601). Thieme.