Risk-benefit considerations of mitigation measures on acrylamide content of foods - A case study on potatoes, cereals and coffee

verfasst von
C.J. Seal, A. de Mul, Gerhard Eisenbrand, A.J. Haverkort, K. Franke, S.P.D. Lalljie, H. Mykkänen, E. Reimerdes, G. Scholz, V. Somoza, S. Tuijtelaars, M. van Boekel, J. van Klaveren, S.J. Wilcockson, L. Wilms
Abstract


Organisationseinheit(en)
Institut für Lebensmittelwissenschaft und Humanernährung
Arbeitsbereich Lebensmitteltechnologie
Externe Organisation(en)
Newcastle University
Wageningen University and Research
Technische Universität Kaiserslautern
Plant Research International
Typ
Artikel
Journal
British Journal of Nutrition
Band
99
Seiten
S1-S46
Anzahl der Seiten
46
ISSN
0007-1145
Publikationsdatum
2008
Publikationsstatus
Veröffentlicht
Peer-reviewed
Ja
Elektronische Version(en)
https://doi.org/10.1017/S0007114508965314 (Zugang: Unbekannt)