Forschung
Publikationen

Publikationen am Institut


Zeige Ergebnisse 61 - 70 von 825
First 4 5 6 7 8 9 10 Last

2018


Pilz, S., Obeid, R., Schwetz, V., Trummer, C., Pandis, M., Lerchbaum, E., Pieber, T. R., Obermayer-Pietsch, B., Wilhelm, M., Hahn, A., & Schön, C. (2018). Hormonal Contraceptive Use Is Associated With Higher Total but Unaltered Free 25-Hydroxyvitamin D Serum Concentrations. Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, 103(6), 2385-2391. doi.org/10.1210/jc.2018-00336


Pilz, S., März, W., Cashman, K. D., Kiely, M. E., Whiting, S. J., Holick, M. F., Grant, W. B., Pludowski, P., Hiligsmann, M., Trummer, C., Schwetz, V., Lerchbaum, E., Pandis, M., Tomaschitz, A., Grübler, M. R., Gaksch, M., Verheyen, N., Hollis, B. W., Rejnmark, L., ... Zittermann, A. (2018). Rationale and plan for vitamin D food fortification: A review and guidance paper. Frontiers in endocrinology, 9. doi.org/10.3389/fendo.2018.00373


Smetana, S., Ashtari Larki , N., Pernutz, C., Franke, K., Bindrich, U., Töpfl, S., & Heinz, V. (2018). Structure design of insect-based meat analogs with high-moisture extrusion. Journal of Food Engineering, 229, 83-85. doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.06.035


Steiner, J., Franke, K., Kießling, M., S., F., Töpfl, S., Heinz, V., & Becker, T. (2018). Influence of hydrothermal treatment on the structural modification of spent grain specific carbohydrates and the formation of degradation products using model compounds. Carbohydrate polymers, 184, 315-322. doi.org/10.1016/j.carbpol.2017.12.038


Ströhle, A., Löser, C., Behrendt, I., Leitzmann, C., & Hahn, A. . (2018). Alternative Ernährungsformen: Allgemeine Aspekte und vegetarische Kostformen. Die Rehabilitation, 57(1), 55-70. doi.org/10.1055/s-0043-124048


Ströhle, A., & Hahn, A. . (2018). Calcium - Gut für die Knochen, schlecht für Herz und Gefäße? Ernährung im Fokus, 10-19.


Ströhle, A., & Hahn, A. . (2018). Kritische Mikronährstoffe bei veganer Ernährung - ein Update. Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 41(3), 113-121.


Ströhle, A., Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2018). Magnesiumpräparate: (K)eine Frage der Verfügbarkeit? Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 41(9), 363-368.


Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. (2018). Präventives Potenzial von Ballaststoffen - Ernährungsphysiologie und Epidemiologie. Aktuelle Ernährungsmedizin, 44(3), 179-200. doi.org/10.1055/s-0044-101812


Ströhle, A. (2018). The Ongoing Sodium Controversy – Between PURE and NutriCode. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 87(5-6), 322-329. doi.org/10.1024/0300-9831/a000257


Zeige Ergebnisse 61 - 70 von 825
First 4 5 6 7 8 9 10 Last