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2018


Greupner, T., Kutzner, L., Kohrs, H., Pagenkopf, S., T, K., Hahn, A., Schebb, N. H., & Schuchardt, J. P. (2018). Effects of a high and a low dietary LA/ALA ratio on fatty acid concentrations in red blood cells. Abstract von 13th Congress of the International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids, Las Vegas, USA / Vereinigte Staaten.


Greupner, T., Kutzner, L., Pagenkopf, S., Kohrs, H., Hahn, A., Schebb, N. H., & Schuchardt, J. P. (2018). Effects of a low and a high dietary LA/ALA ratio on long-chain PUFA concentrations in red blood cells. Food & function, 9(9), 4742-4754. doi.org/10.1039/c8fo00735g


Hahn, A. (2018). Ernährung und Arzneimittel. in H. K. Biesalski, S. C. Bischoff, M. Pirlich, & A. Weimann (Hrsg.), Ernährungsmedizin (5. Auflage Aufl., S. 588-601). Thieme.


Hahn, A. (2018). Europäische Höchstmengen bei Nahrungsergänzungsmitteln: Jeder kocht sein eigenes Süppchen. Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, 13, 1-2.


Hahn, A., Ströhle, A., & Biesalski, H. K. (2018). Mikronährstoffsupplemente. in H. K. Biesalski, S. C. Bischoff, M. Pirlich, & A. Weimann (Hrsg.), Ernährungsmedizin (5. Auflage Aufl., S. 562-568). Thieme.


Middendorf, D., Bindrich, U., Mischnick, P., Franke, K., & Heinz, V. (2018). AFM-based local thermal analysis is a suitable tool to characterize the impact of different grinding techniques on sucrose surface properties. Journal of Food Engineering, 235, 50-58. doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.04.021


Minović, I., Eisenga, M. F., Riphagen, I. J., van den Berg, E., Kootstra-Ros, J., Frenay, A. R. S., van Goor, H., Rimbach, G., Esatbeyoglu, T., Levy, A. P., Gaillard, C. A. J. M., Geleijnse, J. M., Eggersdorfer, M. L., Navis, G. J., Kema, I. P., & Bakker, S. J. L. (2018). Erratum: Author Correction: Circulating Haptoglobin and Metabolic Syndrome in Renal Transplant Recipients (Scientific reports (2017) 7 1 (14264)). Scientific Reports, 8(1), 6501. [6501]. doi.org/10.1038/s41598-018-24791-4


Müller, M., Canfora, E. E., & Blaak, E. E. (2018). Gastrointestinal transit time, glucose homeostasis and metabolic health: Modulation by dietary fibers. NUTRIENTS, 10(3). doi.org/10.3390/nu10030275


Ostermann, A. I., Greupner, T., Kutzner, L., Hartung, N. M., Hahn, A., Schuchardt, J. P., & Schebb, N. H. (2018). Intra-individual variance of the human plasma oxylipin pattern: Low inter-day variability in fasting blood samples versus high variability during the day. Analytical methods, 10(40), 4935-4944. doi.org/10.1039/c8ay01753k


Palanisamy, M., Franke, K., Berger, R. G., Heinz, V., & Töpfl, S. (2018). High moisture extrusion of lupin protein: influence of extrusion parameters on extruder responses and product properties. Journal of the Science of Food and Agriculture, 99(5), 2175-2185. doi.org/10.1002/jsfa.9410


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