Publikationsliste

Lebensmitteltechnologie


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2015


Middendorf, D., Franke, K., Bindrich, U., & Heinz, V. (2015). New insights into the differences between ball mill and roller mill refining for chocolate manufacturing. Sweet Vision, 60(1), 14-16.

Tirpanalan, Ö., Reisinger, M., Smerilli, M., Huber, F., Neureiter, M., Kneifel, W., & Novalin, S. (2015). Wheat bran biorefinery – An insight into the process chain for the production of lactic acid. Bioresource technology, 180, 242-249.

doi.org/10.1016/j.biortech.2015.01.021


2014


Apprich, S., Tirpanalan, Ö., Hell, J., Reisinger, M., Böhmdorfer, S., Siebenhandl-Ehn, S., Novalin, S., & Kneifel, W. (2014). Wheat bran-based biorefinery 2: Valorization of products. LWT - Food Science and Technology, 56(2), 222-231.

doi.org/10.1016/j.lwt.2013.12.003

Delgado, A., Groß, F., Heinz, V., Franke, K., Geier, D., Becker, T., Martin, A., Mauermann, M., Bolling, J., Schlüter, O., Hitzmann, B., Nache, M., Paquet-Durand, O., Scheier, R., Schmidt, H., Schwägele, F., Bauer, A., Hammon, A., & Diepolder, H. (2014). Zentrale Ziele und Ergebnisse des DFG-AiF-Clusterprojekts "Minimal Processing in automatisierten Prozessketten der Fleischverarbeitung". Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung, 66, 262-266.

Franke, K., & Hukelmann, B. (2014). Robot applications in bakeries. BakingEurope, 0(Autumn), 35-36.

Franke, K., & Hukelmann, B. (2014). Roboterbasierte Handhabung von Lebensmitteln. Deutsche Molkerei Zeitung, 68(24), 24-26.

Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Sperrschichten in Gebäcken. Brot und Backwaren, 62(4), 40-45.

Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Sperrschichten in Gebäcken, Teil 2. Brot und Backwaren, 62(5), 60-64.

Franke, K., & Bindrich, U. (2014). Understanding the barrier properties of fat-based layers in pastries. baking+biscuit international, 1(Review: Innovations (special issue)), 20-27.

Reisinger, M., Tirpanalan, Ö., Huber, F., Kneifel, W., & Novalin, S. (2014). Investigations on a wheat bran biorefinery involving organosolv fractionation and enzymatic treatment. Bioresource technology, 170, 53-61.

doi.org/10.1016/j.biortech.2014.07.068


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